Kirjautuminen

Kirjaudu helposti käyttämällä sosiaalisen median tiliäsi

Mikäli olet mukana esim. Facebookissa tai sinulla on vaikkapa Google-tili (esim. Gmail-osoite) tai jokin muu palvelu joiden symbolin näet nyt oikealla sivupalkissa, niin voit rekisteröityä ja kirjautua nopeasti käyttämällä samoja tunnuksia. Valitse silloin oikeassa reunassa näkyvästä kirjautumisikkunasta se palvelu, jonka tunnuksilla haluat kirjautua.

Valinnan jälkeen sinulta kysytään kyseisen palvelun tunnukset, ellet ole parhaillaankin kirjautunut palveluun. Ensimmäisellä kerralla avautuu ikkuna, jossa tunnistautuminen pyytää lupaa sisäänkirjautumiseen.

Rekisteröitymisen jälkeen voit myös yhdistää halutessa useampikin sosiaalisen median tilejä ensimmäiseen käyttäjätiliisi, jolloin eri kirjautumistapaa käytettävisssä järjestelmä tunnistaa sinut aina samana käyttäjänä. Mikäli haluat pitää yllä esim. useampaa blogia, käytä silloin eri blogeihin kirjautumisessa eri tilejä, jolloin järjestelmä näkee sinut erillisinä käyttäjinä, tosin tämä edellyttää että käytössäsi on kaksi erillistä sähköpostiosoitetta, jotta saat plokialustan ilmoitukset perille.

Tai luo tili käyttäen omaa käyttäjätunnusta, sähköpostiosoitetta ja salasanaa

Voit luoda sivustolle käyttäjätilin käyttämällä sähköpostiosoitettasi ja määrittelemääsi salasanaa ja kirjautua sivustolle niitä käyttäen. Voit luoda tilin täällä.

Kännykät

Plokin päivittäminen kännykällä ei välttämättä ole kovinkhaan helppoa jos kaikila ees maholista, eli kannattaa napata käythöön vähinthään lääpittävä taatta tai aivan oikea taatta, sillä ainaki hommat hoituu.

 


Tulosta